Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Arhiva

PRIJEDLOG POSLOVNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA POSLOVNIKA O RADU VIJEĆA HRVATSKE KOMORE PRIMALJA

Poštovane/i,
radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Poslovnika o  izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Vijeća Hrvatske komore primalja.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga Poslovnika o  izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Vijeća Hrvatske komore primalja.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi Prijedlog Poslovnika o  izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Vijeća Hrvatske komore primalja kako bi se reguliralo održavanje online sjednica Vijeća HKP te poboljšao i prilagodio administrativni rad Vijeća HKP.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Poslovnika o  izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Vijeća Hrvatske komore primalja da to učine do 13. prosinca 2018. godine  na e-mail adresu: [email protected]  s naznakom „Primjedbe na Poslovnik o  izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Vijeća Hrvatske komore primalja“.